Харківська Обласна Державна Адміністрація

Від ударних хвиль будівля зазнала руйнувань — розбиті вікна на поверхах, піднялась плитка з підлоги. 5) вживає заходів щодо створення належних умов для функціонування пунктів пропуску через державний кордон України. Станом на 22 годину 16 червня оперативна обстановка на Запорізькому напрямку суттєвих змін не зазнала. Підрозділи Сил оборони продовжують утримувати рубежі та захищати нашу землю від російських окупантів.

державна адміністрація

«Бізнес повинен працювати, тому що має працювати тил, а фінансова система України не може бути знекровлена. Всім, хто не зайнятий безпосередньо у забезпеченні боєздатності фронту, в стратегічному волонтерстві, важливо повернутись https://spravedlyvist-ato.org.ua/ до робочого місця», — наголосив Віктор Микита. За словами голови ОВА Віктора Микити, Президент Володимир Зеленський консолідує зусилля та ставить чіткі завдання, спрямовані на підтримку української економіки.

Ярмарки Району

sixteen червня Пенсійним фондом України, згідно із затвердженим графіком, продовжено фінансування пенсій поточного місяця. Доставку гуманітарної допомоги 16 червня організували співробітники поліції Луганської області та військовослужбовці ВСП. Росіяни нищать Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Гірське, Золоте та менші населені пункти, – зауважує очільник Луганщини Сергій Гайдай. Противник продовжує ведення бойових дій по зайнятих рубежах оборони. Відповідні укази № 412 та № 413 опубліковані на сайті Офісу президента 15 червня 2022 року. В умовах повномасштабної війни РФ проти України громадська рада при обласній військовій адміністрації продовжує свою активну діяльність.

Вараська Районна Державна Адміністрація

За добу групи піротехнічних робіт та підводного розмінування ДСНС 12 разів залучалися до знешкодження вибухонебезпечних предметів та виявили і вилучили 137 таких предметів. Всього з початку воєнних дій вилучено вибухонебезпечні предмети. За добу групи піротехнічних робіт та підводного розмінування ДСНС 9 разів залучалися до знешкодження вибухонебезпечних предметів та виявили і вилучили one hundred eighty таких предметів. Адміністрація регіонального ландшафтного парку «Ялівщина» продовжує свою роботу щодо захисту екосистеми, облаштування території, наскільки це можливо в сучасних умовах.

Програма Президента «велике Будівництво» В Дії: Відкрито Новий Дитячий Садок В Селі Усатове

Згідно з частиною другою статті 1 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» місцева державна адміністрація є місцевим органом виконавчої влади і входить до системи органів виконавчої влади. Місцева державна адміністрація в своїй діяльності керується Конституцією України, Законом України “Про місцеві державні адміністрації” та іншими законами України, актами Президента України, Кабінету Міністрів України, органів виконавчої влади вищого рівня. Сьогодні, 21 лютого 2022 року, під головуванням голови районної державної адміністрації Наталі СТАДНІК відбулась нарада щодо організації та проведення в районі призову громадян України на строкову військову службу навесні 2022 року. 8) розробляє та вносить пропозиції до проектів державних програм соціального та економічного розвитку України, а також довгострокових прогнозів та проектів індикативних планів розвитку відповідних галузей народного господарства, їх фінансово-економічного забезпечення. Черкаська обласна державна адміністрація в межах своїх повноважень здійснює виконавчу владу на території Черкаської області, а також реалізує повноваження, делеговані їй Черкаською обласною радою. Сьогодні на своїх офіційних сторінках у соціальних мережах Музей Революції Гідності згадує про події Революції, які стали переломними.