Поповнення Рахунку Lifecell Онлайн Оплата Послуг

Увійдіть до аккаунту або зареєструйтесь з іншим e mail. Переказ коштів здійснюється виключно в національній валюті Україні (гривні). ТОВ «ПЕЙСЕЛЛ» є небанківською фінансовою установою. Надаю АТ «КРИСТАЛБАНК» згоду на обробку моїх персональних даних, наведених у цій анкеті / формі. Детальніше про нові умови користування сервісами MasterCard в аеропорту “Борисполі” запосиланням.

поповнити лайф платіжною карткою

При оплаті товарів і послуг користувач отримує рахунок-чек, який юридично прирівнюється до касового чеку. Крім того, для оплати не потрібне спеціальне ПЗ – досить лише мати доступ в мережу інтернет. За останні декілька років мобільний зв’язок перетворилася на таку найважливішу константу нашого повсякденного життя, що багато перестали мислити своє існування без неї. Користувачам, які не хочуть витрачати свій час на поповнення мобільного телефону через інтернет, ми пропонуємо скористатись функцією “Автоплатіж”.

Увійти До Кабінету Easypay

3.Виберіть логотип D-lan (натиснути безпосередньо на зображення). Знайдіть на нижній панелі кнопку «переводи». Далі знайдіть на нижній панелі символ двух стрілок та кнопку «переводи». Перебуваючи в Global 24, натисніть клавішу «Створити гаманець». Мобільними операторами (Київстар, Водафон, але тільки із застосуванням додатку GLOBAL-24).

Було відправлено повідомлення SMS/Viber з новим паролем. Використовуйте його для входу. Спори між учасниками та користувачами платіжних систем визначається правилами платіжних систем, учасником (членом) яких є ТОВ «ПЕЙСЕЛЛ». Порядок вирішення спорів між учасниками та користувачами платіжних систем.

Як Поповнити Рахунок?

Вибираючи відповідь “Ні”, ви відміняєте операцію. На сторінці сайту ви вводите номер абонента, якому потрібно поповнити баланс і вказуєте суму поповнення. Комісія при поповненні не стягується. Все, що необхідно для швидкого поповнення рахунку lifecell, – це хвилина Вашого часу, доступ до мережі Інтернет та платіжна картку з достатньою сумою на балансі.

6.Перевіряємо всі дані для оплати та натискаємо “Оплатити”, через 1-15 хвилин платіж надійде на ваш обліковий запис. Перевірте правильність даних, https://seeclub.net внесіть суму поповнення та натисніть «Сплатити». Введіть номер рахунку (9 цифр) або підтверджений номер телефону та натисніть «Далі».

Вартість послуг з переказу коштів (розмір комісійної винагороди/плати за здійснення операції). Картковий рахунок, на який відбувається виведення, має належати саме вам. Це означає, що ви не можете вивести гроші на картку друга або навіть родича. 6.У вікні, введіть код з карти поповнення і натисніть кнопку “Поповнити”. 4.У вікні, введіть код (14 цифр) з карти поповнення і натисніть на кнопку “Поповнити”. Повернення платежів, які не були зараховані на рахунки отримувачів, у будь-якому відділенні банку.

Після того, як комбінація введена, натисніть кнопку виклику. На ваш телефон буде відправлено СМС-повідомлення з проханням підтвердити операцію. Вибираючи відповідь “Так”, ви погоджуєтеся з переказом і оплачуєте 3 грн за цю послугу.